Album nou Behemoth

de Morrison

Album nou Behemoth
Liderul formatiei Behemoth, Nergal, a declarat urmatoarele: "Albumul se afla in fazele primare, dar ideile incep sa se contureze foarte repede. De mai bine de un an ma tot gandesc la noul concept si cred ca este momentul ca ideile sa fie dezvaluite. Sunt cateva teme de baza stabilite inca dinaintea ultimului tur in SUA. Ultimele zile am mixat o parte din noile inregistrari si sunt de-a dreptul...nebunesti. Unele dintre idei sunt nebunesti de rapide si tehnice, dar am incercat si un sunet mai lent, epic, ce suna uluitor. Sunt sigur ca cei carora le-a placut 'Demigod', vor fi incantati de ultima inregistrare."

In ceea ce priveste versurile, Nergal a declarat: "Anul trecut am vizitat mai multe locuri exotice care au avut un impact foarte mare asupra mea, acest lucru avand sa fie reflectat in versuri. In vara anului 2005, am fost intr-o excursie in Kathmandu, Nepal. Pentru o perioada petrecuta in munti, singura mea companie au fost cartile lui Peter J. Carroll, Deepack Chopra si Carlos Castaneda... fara musica, fara civilizatie. Mergand din templu in templu, am fost inspirat de catre cultul Khali, foarte activ in aceasta tara.

Aproape toate locurile vizitate recent (Israel - Ierusalim, Mexic - piramidele sau Haga Sophia in Turcia) au avut un impact foarte mare asupra mea si acest lucru va fi vizibil si in versuri. Behemoth devine si mai multi-cultural."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: