Behemoth au fost intervievati in Cehia (video)

de Buvnitz

Behemoth au fost intervievati in Cehia (video)

Site-ul austriac Stormbringer.at a realizat un interviu cu Adam 'Nergal' Darski, liderul grupului polonez Behemoth, cu ocazia concertului sustinut la editia din acest an a festivalului Masters Of Rock desfasurat in perioada 15-18 iulie in Vizovice, Cehia.

Conversatia poate fi urmarita mai jos.

Behemoth au filmat recent videoclipul pentru piesa "Alas The Lord Is Upon Me", extrasa de pe albumul "Evangelion". Vedeti fotografii din clip mai jos.

Adam "Nergal" Darski spune ca s-au intrecut pe ei insisi cu acest videoclip si ca este ceva ce isi doreau de multa vreme sa realizeze. Nu prea exista interventii digitale, fara prea multe chestii false, spune artistul, insa cadre bune, joc actoricesc bun si o poveste de milioane. E deranjant, nebun, malefic, adauga Darski.

Membrii trupei sunt incantati de noul videoclip, despre care spun ca este cel mai bun videoclip pe care l-au facut pana acum.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook