Behemoth au primit verdictul final, deportarea imediata din Rusia

de Buvnitz

Behemoth au primit verdictul final, deportarea imediata din Rusia


Behemoth au primit verdictul din partea judecatoriei din Yekaterinburg. Formatia poloneza va fi deportata imediat din Rusia, dupa ce autoritatile au semnalat neregularitati in documentele ce permiteau sederea pe teritoriul rus.

Varianta oficiala este ca vizele polonezilor nu au fost in regula. Mai exact, obiectivul calatoriei era declarat drept 'calatorie in afaceri', desi trupa se afla in turneu. Formatia a primit si o amenda ce trebuie platita in maxim 60 de zile.

Neoficial, exista surse ce sunt de parere ca aceasta deportate fortata este o miscare a Bisericii Ortodoxe, deranjata de prezenta formatiei pe teritoriul rus. Fanii rusi ai formatiei declara ca acest arest a fost mai degraba o rapire.

Mai multi martori relateaza cum barbati in uniforme i-au impins pe barbati intr-o duba si i-au transportat intr-o locatie ferita.

Nergal a stat de vorba cu jurnalistii, exprimandu-si nemultumirea fata de acest proces. Intrebat daca trupa va mai concerta in viitor in Rusia, Nergal a raspuns: Acum nu e cel mai bun moment pentru a canta in Rusia.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook