Behemoth filmeaza videoclipul pentru Once Upon A Pale Horse"

de Cristi Nedelcu

Behemoth filmeaza videoclipul pentru Once Upon A Pale Horse


Intr-un interviu cu Radio Bob din Germania! solistul Behemoth, Adam „Nergal” Darski, a dezvaluit ca trupa este pe cale sa filmeze un videoclip pentru piesa „Once Upon a Pale Horse” de pe viitorul (al doisprezecelea) album de studio „Opvs Contra Natvram”.

„I'm really excited about that because the concept is really cool,”, a spus el. „We're combining the 3D world with the band performing within. And I don't think we've ever done that, so this is a short-term artistic goal that I hope — I'm sure it's gonna turn out great."

„Opvs Contra Natvram” va sosi pe 16 septembrie 2022 prin Nuclear Blast. Ca si in cazul lansarilor anterioare „Opvs…” a fost produs de Behemoth, iar mixajul a fost realizat de apreciata legenda a studioului Joe Barresi (NINE INCH NAILS, TOOL, QUEENS OF THE STONE AGE, ALICE IN CHAINS).

Renumit pentru atentia sa meticuloasa la detalii si controlul creativ absolut al lumii lui BEHEMOTH, Nergal s-a bucurat de mediul depresurizat oferit de pandemie. Aceasta a insemnat ca, pentru aproape prima data de la infiintarea trupei in urma cu peste 30 de ani, nu a existat un termen limita de respectat, permitand un nivel aproape fara precedent de atentie asupra procesului de scriere si inregistrare.

„Opvs Contra Natvram” prezinta o coperta dubla disponibila atat in alb, cat si negru si va fi lansat intr-o gama larga de formate fizice concepute de Bartek Rogalewicz (Lodge.Black), cu siguranta pentru a incanta colectionarii de editii limitate.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: