Behemoth si Morbid Angel

de Morrison

Behemoth si Morbid Angel

Proiectul Voodoo Gods, infiintat in anul 2001 sub numele de Srunken Head in Tampa, Florida, va scoate Ep-ul sau de debut in luna august, anul acesta. Din trupa fac parte Nergal, vocalul trupei poloneze Behemoth, care s-a alaturat celor de la Voodoo Gods in 2006, si Tony Norman (ex- Morbid Angel, Monstrosity, Terrorizer).

La inceputul lui 2007, celor de la Voodoo Gods li s-au alaturat alte nume importante ale scenei de metal: Mike Browning (Morbid Angel, Nocturnus, Acheron), basistul Jean Baudin (Nuclear Rabbits, Element Of Surprise) si vocalul si legendarul chitarist David Shankle de la Manowar.

Materialul de debut al trupei Voodoo Gods este descris ca "apatinand genului metal, cu influente din death si thrash. Majoritatea versurilor sunt despre voodoo si spiritele naturii, ca si despre efectele negative ale crestinismului si colonizarii", spun membrii trupei.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: