Nergal a trecut de prima sesiune de chimoterapie

de Buvnitz

Nergal a trecut de prima sesiune de chimoterapie

Adam 'Nergal' Darski, liderul grupului Behemoth, a incheiat prima sesiune de chimoterapie dupa ce a fost diagnosticat cu leucemie in stare avansata.

Se pare ca Randy Blythe, solistul Lamb Of God, a vorbit cu muzicianul polonez in seara de 25 august. Blythe declara ca Nergal trece printr-o faza de recuperare insa spiritul sau este mai puternic ca niciodata.

Adam este momentan internat in Spitalul Universitar din Gdansk iar medicii avertizeaza ca un transplant de maduva trebuie efectuat urgent. Din pacate compatibilitatea celulelor stem implica o mare problema in ce priveste orice astfel de procedura.

Darski doreste sa aminteasca tuturor si sa ii roage sa mearga catre un centru de specialitate pentru a dona maduva, nu doar pentru el ci si pentru sutele de mii de oameni diagnosticati anual.

Cei care vor sa afle cum pot dona maduva osoasa pot gasi mai multe informatii vizitand Music Saves Lives sau la iCare@musicsaveslives.com

In Romania puteti dona maduva la Institutul Clinic Fundeni (cel mai bun din tara) dar si la alte locatii afisate de Societatea Romana de Hematologie.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook