Nergal a urcat din nou pe scena

de aaaaa aaaaaa

Nergal a urcat din nou pe scena


Solistul Behemoth, Adam "Nergal" Darski a facut un comunicat referitor la primul concert pe care la sustinut dupa operatia de transplant de maduva pe care a suferit-o.

"Tocmai am coborat de pe scena…Katowice, Polonia. A fost primul meu concert de dupa operatie. Nu imi amintesc cand am fost ultima data ATAT de agitat. In primul rand, am cantat alaturi de una dintre formatiile mele favorite, legendele muzicii: FIELDS OF THE NEPHILIM…in al 2lea rand, nu sunt inca 100% in forma, ca urmare nu stiu cum va reactiona corpul meu. As risca spunand ca sunt la 60% din potentialul meu…dar progreses! In orice caz, am cantat o piesa, ''Penetration'' alaturi de Carl McCoy si Compania.

Am avut o explozie de adrenalina si asta mi-a dat o energie de nedescris. Gura mi sa uscat dupa 30 de secunde si am inceput sa respir greu dar energia pe care o aveam nu ma lasat sa ma opresc. In momentul in care am vazut multimea, am simtit ceva de nedescris…Eram in transa.Numar zilele pana cand voi reveni de-a binelea alaturi de Behemoth. Cinci luni de zile…huh."


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook