Nergal creeaza noi controverse in Polonia (video)

de Buvnitz

Nergal creeaza noi controverse in Polonia (video)


Presedintele televiziunii publice poloneze a rugat producatorii emisiunii The Voice Of Poland sa ofere o explicatie detaliata pentru 'comportamentul provocator' afisat de Adam 'Nergal' Darski.

Potrivit rapoartelor din presa poloneza, Nergal a fost invitatul special al concertului sustinut in data de 1 octombrie de grupul Times New Roman in clubul Hydrozagadka din Varsovia.

Trupa a aparut pe scena in scaune cu rotile, imbracati in pijamale si insotiti de personal medical. Cineva de pe scena a anuntat ca formatia nu poate canta decat daca sunt 'vindecati' psihic. In acel moment Nergal a aparut pe scena imbracat in preot catolic. Apoi si-a asezat mainile pe artisti iar acestia au fost 'vindecati'.

Braun scrie ca acest comportament denota o lipsa de respect nu numai pentru credintele religioase ci si pentru persoanele cu dizabilitati fizice.

Joanna Stempien-Rogalinska, purtator de cuvant pentru postul de televiziune, declara ca angajarea lui Darski ca membru al juriului in emisiune nu incalca nicio lege sau regula existenta.

Producatorii emisiunii il considera pe Nergal un 'om cald si prietenos cu un foarte bun simt al umorului.'

In ciuda activitatilor sale 'satanice', Nergal este un puternic activist in lupta impotriva cancerului.

Participarea lui Nergal in emisiunea The Voice Of Poland a impartit Biserica Catolica in doua parti.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook