Trage un cover genial si te trimitem la METALHEAD Meeting Festival!

de Andreea Gherfi

Trage un cover genial si te trimitem la METALHEAD Meeting Festival!


Dragi metalisti, a sosit momentul in care trebuie sa va bagati chitarile in amp-uri, sa va reglati microfoanele sau cinelele de la tobe si sa ne dati pe spate cu un super cover sau o mega reinterpretare pentru una dintre urmatoarele piese:

Cradle of Filth - Nymphetamine Fix

Behemoth - The Satanist

Sepultura - Refuse/Resist

De ce sa faceti asta?

Pentru ca anul acesta premiem CEL MAI TALENTAT REZULTAT MUZICAL cu cate o invitatie la Golden Circle, la METALHEAD Meeting Festival 2017, pentru fiecare membru al proiectului sau trupei castigatoare!

Regulament concurs:

1. Termenul limita pentru inscrieri este data de 1 iunie, inclusiv. Coverurile primite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

2. Participantii trebuie sa trimita pana in data de 1 iunie, la contact@metalhead.ro, cate un clip (in orice format video decent) cu coverul la care au lucrat. Atentie! Nu se iau in considerare linkurile online sau inregistrarile audio.

3. La acest concurs pot participa trupe cu maxim 6 membri, dar si "proiecte solo", de cate un membru.

4. Nu pot fi alese alte piese decat cele mentionate mai sus.

5. Premiul consta in cate o invitatie la Golden Cicle pentru fiecare membru al proiectului sau trupei castigatoare. (Spre exemplu, daca proiectul are un membru, premiul consta intr-o invitatie, iar daca proiectul are 6 membri, premiul consta in 6 invitatii.)

Succes! \m/

Poze Poze pentru articole - MHMDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook