Behind the Shadow Drops a lansat videoclipul piesei 'Positive Shadow, Negative Light'

de Andreea Gherfi

Behind the Shadow Drops a lansat videoclipul piesei 'Positive Shadow, Negative Light'


Behind the Shadow Drops este noul proiect solo al lui Takaakira 'Taka' Goto, chitarist, compozitor si fondator al iconicei trupe japoneze MONO.

Celebrul artist a revenit cu un videoclip pentru piesa "Positive Shadow, Negative Light" extrasa de pe albumul de debut Behind the Shadow Drops, "H a r m o n i c", ce urmeaza sa fie lansat in data de 22 septembrie.

www.behindtheshadowdrops.com

www.youtube.com/watch?v=hfMFPItTlhg

www.facebook.com/behindtheshadowdrops/

Format in 2016, proiectul "Behind the Shadow Drops" reprezinta prima incercare a lui Taka de a combina elemente ambientale, Trip Hop, industrial-minimaliste si clasice intr-un melanj ce pare a fi coloana sonora a unei lumi muzicale intunecate, insa extrem de elegante. Behind the Shadow Drops va concerta pe 21 octombrie de la ora 21:00 la Club Fabrica din Bucuresti in cadrul unui show unic in Romania, marca METALHEAD.

Pentru acest eveniment biletele au fost puse in vanzare si se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

- EARLYBIRD: 34 de lei, primele 50 de bilete

- PRESALE: 39 de lei, pana pe 21 septembrie

- PRESALE: 45 de lei, pana pe 21 octombrie

- LA INTRARE: 50 de lei

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FMDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook