Hatework Fest - Noi Detalii si Locatia

de Morrison

Hatework Fest - Noi Detalii si Locatia

Organizatorii Festivalului Hatework ne ofera ultimele detalii !

Festivalul Hatework II se va desfasura in 2007 pe percursul a doua zile: 12 si 13 octombrie. In ultimele saptamani au avut loc diverse schimbari la nivel de billing al editiei din acest an, prin urmare:

Pungent Stench, Possession si Korruption nu vor mai evolua pe scena Hatework Fest in 2007. speram in colaborari viitoare acolo unde va fi cazul si ne cerem scuze celor care isi facusera planuri in legatura cu trupele mentionate.

Belphegor, Extreme Noise Terror, Desecration, Mass Infection, Dakon nu au suferit nici o modificare privind participarea la festival. Lor li se adauga urmatoarele trupe care au confirmat deja prezenta la Hatework Fest II:

Obscenity o activitate de peste 18 ani si peste 10 releasuri, Obscenity au marcat anii '90 ai death metalului european, insa continua sa sfideze cu timpul cu materiale precum Where Sinners Bleed, album aparut anul trecut avand aceeasi marca de brutalitate teuntona fara compromisuri.

Website official: www.obscenity.de

Myspace: http://www.myspace.com/obscenitydeathmetal

Collapse7 activand din 1992 sub numele de "Scent of Paradise" sau "Pathetic" au devenit Collapse 7 in 2003, o data cu producerea albumului In Deep Silence. O trupa din elita austriaca, avand in componenta si in team-ul de productie muzicieni din Pungent Stench, Hllenthon, Belphegor.

Website official: www.collapse7.com

Myspace: http://www.myspace.com/collapse7

Episode 13 - reprezentati ai black metalului melodic, Episode 13 sunt o trupa foarte apreciata in Turcia, tara din care provin, avand in spate 6 ani de aparitii alaturi de nume mari ale scenei de metal.

Myspace: http://www.myspace.com/episode13

Hathor nu mai are nevoie de prea multe prezentari, au un clapar nou si vor intra in studio pentru un nou album la toamna.

Myspace: http://www.myspace.com/hathorband

Indian Fall o revenire foarte asteptata a brasovenilor dupa 3 ani de absenta din peisajul metal autohton.

Myspace: www.myspace.com/indianfallro

Sepsis din Republica Moldova isi intituleaza stilul abordat ca fiind gore-grind. Cei care i-au vazut la BMN 1, pot confirma ca este una din cele mai extreme trupe din Repubica Moldova (alaturi de Dakon si AbormynDefect).

Myspace: www.myspace.com/sepsys

Locatia evenimentului: Live Metal Club.

Pretul biletelor si abonamentelor precum si punctele de distributie vor fi anuntate in cursul saptamanii urmatoare.

Rezervari se pot face la noua adresa de e-mail: bilete@hatework.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook