Back in Black cu Benetone Band la Jukebox Club

de Chaos Lore

Back in Black cu Benetone Band la Jukebox Club


Sambata, 25 iunie, incepand cu orele 22:00, Benetone Band te asteapta pe scena de la Jukebox Venue pentru a-ti oferi o noapte de muzica live si cover-uri classic rock.

Nu rata intalnirea de vineri cu baietii de la BENETONE Band, pentru a avea parte de un week-end fara limita de distractie...!

It’s Saturday, we’re back in black! La sfarsit de saptamana distractia incepe alaturi de BENETONE Band. Pentru ca sambata seara baietii iti promit „the classic rock experience” doar la Jukebox Venue! Asa ca ia-ti cu tine gasca si vino la Jukebox Venue sambata seara pentru a trai o noapte de neuitat marca BENETONE Band.

Pretul unui bilet este 15 RON, iar pentru a rezerva mese la eveniment scrie-ne la contact@benetoneband.com sau suna-ne la 021.322.66.10. Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa participi te asteptam online la http://benetoneband.wordpress.com .
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: