Concert acustic Benetone la Gyuri's Pub

de Buvnitz

Concert acustic Benetone la Gyuri's Pub


Vineri, 17 iunie, incepand cu orele 21:00, Benetone Band debuteaza in varianta acustic pe scena de la Gyuri’s Pub.

Te asteapta o seara de classic rock marca inconfundabila BENETONE Band pentru ca Porro, Mircea, Alex si Thomas vor canta vineri seara pentru tine cele mai tari piese ale genului.

Incepe week-end-ul la Gyuri’s Pub! Vineri, 17 iunie, sfarsitul de saptamana incepe alaturi de BENETONE Band acustic. Vino si tu sa asculti piese clasice din repertoriul Guns, Bon Jovi, Dire Straits, Metallica sau Eric Clapton si sa traiesti „the classic rock experience”! Fie ca vrei sa bei o bere alaturi de prietenii tai, sa iei masa in oras sau doar sa asculti muzica live de calitate, BENETONE Band te asteapta vineri 17 iunie la Gyuri’s Pub.

Pretul unui bilet la eveniment este 10 RON, iar pentru a rezerva mese scrie-ne la contact@benetoneband.com sau suna-ne la 0728 867 744 / 0730 603 255. Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa participi te asteptam online la http://benetoneband.wordpress.com .
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: