Between Colors lanseaza o piesa noua 'Dark Side' insotita de un lyric video animat!

de Andreea Gherfi

Between Colors lanseaza o piesa noua 'Dark Side' insotita de un lyric video animat!


Between Colors au lansat o noua piesa, intitulata "Dark Side" prin intermediul unui lyric video animat ce poate fi vizionat mai jos.

Formatia descrie piesa ca fiind una bombastica, foarte agresiva, dar si foarte melodioasa, cu un refren puternic, ce imbina foarte multe influente, in stilul lor caracteristic. "Dark Side" va fi interpretata live pentru prima oara in cadrul festivalurilor Iubim 2 Roti si Metalhead Meeting si este primul single extras de pe primul album al trupei, ce este in lucru momentan si urmeaza a fi lansat.

Between Colors este o trupa bucuresteana de Modern Melodic Metal, ce se afla la intrepatrunderea dintre metal-ul simfonic, industrial, Nu si metalcore.

Between Colors vor concerta in cadrul festivalului Metalhead Meeting duminica, 5 iunie.

Pentru acest eveniment, abonamentele si biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet(http://www.iabilet.ro/retea), Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in toata tara: Muzica, Metrou Unirii 1, IQ BOX, Say Shops, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: