Biografie Between ColorsBetween Colors

Genuri muzicale:
HeavyMelodicHard RockMetalProgressiveSymphonic

Trupe similare:
Metallica  Nightwish  AC/DC  Iron Maiden  Truda  Guns N Roses  Linkin Park

Between Colors este o trupa de metal melodic modern din Bucuresti, Romania, formata in 2012. Cu un stil muzical ce imbina riff-uri jos acordate si agresive cu armonii si refrene catchy, trupa furnizeaza o paleta vasta de peisaje sonice pentru o gama larga de oameni.

Membri:

Cristina - Voce/Versuri

Rach - Chitara-bas

Dan - Chitara/Compozitie/Productie

Mihai - Tobe

Influente: Evergrey, Dream Theater, Nightwish, Killswitch Engage, In Flames, Sonic Syndicate, Lacuna Coil, Korn, White Zombie, Pain (Peter Tagtgren)

Bio:

Trupa a fost formata in 2012 de Dan Niculescu, initial ca un grup de metal simfonic/progresiv, ce includea si un om la clape.

Sfarsitul primului an si inceputul lui 2013 a adus cu sine lansarea a primelor 4 piese pe YouTube si SoundCloud: "Ministry", "Let Me Out", "Go Away" si "Falter", precum si primele concerte.

Dupa diverse probleme legate de membri, componenta a fost schimbata in cea actuala. Sfarsitul anului a adus diferite concerte de success si trupa a continuat pana in 2014, lansand doua noi piese, "Ghost Dance" si "Mindscape", care au fost difuzate pe posturile americane de radio The Bandwagon Network si Rock Bandom Radio. In vara, claviaturista a parasit formatia, iar aceasta continua in formula de patru membri, cu o schimbare in stilul catre unul mai modern si matur, incorporand chitara cu 7 corzi si bas cu 5 corzi, precum si negative elaborate ce contin sunete orchestrale si sintetizate.

    2015 aduce publicarea pieselor proaspete in noua directie: "Hollow Portraits", "Don’t Take That Pill", "Amnesia" si "Killswitch", precum si o vara si o toamna pline de concerte. La sfarsitul anului, trupa lanseaza o inregistrare live de la Arenele Romane pentru "Absent", precum si primul lor videoclip official, pentru piesa "Killswitch".