Interviu cu Between Colors: Despre M.A.D. si planurile lor pentru 2017

de Andreea Gherfi

Interviu cu Between Colors: Despre M.A.D. si planurile lor pentru 2017


Am stat la taclale cu una dintre cele mai interesante si curajoase trupe metal din Bucuresti, Between Colors! Amabili ca de obicei, Between Colors m-au lasat sa-i descos de secrete, pareri si planuri pentru 2017, primindu-ma pentru cateva zeci de minute in lumea lor sincera si plina de energie. Ce am aflat de la ei va invit sa descoperiti si voi in interviul de mai jos, cu rugamintea de a nu ucide mesagerul pentru mana tremuranda si emotionata. :)

Between Colors si-au lansat albumul de debut pe 19 noiembrie, in club Quantic, cu o ceremonie prin ale carei porti deschise au trecut aproximativ cinci sute de suflete, o adevarata realizare pentru o formatie care activeaza in undergroundul romanesc.

Albumul M.A.D., apreciat si aclamat de catre publicatiile de gen din Romania, traduce ambitia, pasiunea si valentele muzicale ale membrilor Between Colors intr-un material semi-conceptual realizat chiar in "bucataria" trupei. Energia pe care o emana pe scena si abordarea curajoasa a unui stil muzical greu de imblanzit le-au adus in 2016 celor de la Between Colors un numar foarte mare de sustinatori, majoritatea devenind adevarati prieteni ai trupei.

Poze Poze pentru articole - Between Colors

Between Colors mi-au marturisit ca anul acesta vor canta in toate orasele in care sunt asteptati, fara a neglija noul material discografic pe care promit sa-l pregateasca cu aceeasi pasiune si acelasi devotament de care au dat dovada pana acum.

Pe Between Colors ii veti putea vedea si asculta live pe 28 ianuarie, in cadrul Galei METALHEAD Awards unde vor sustine un recital special alaturi de Delain, Sirenia si Bucovina, nu inainte de a-si ridica premiul METALHEAD pentru Best Romanian Metal Newcomer!

Foto Credits: Vladimir Gheorghiu

Enjoy!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: