Autocarul Between The Buried And Me si Periphery a luat foc (Foto)

de Alex Warheart

Autocarul Between The Buried And Me si Periphery a luat foc (Foto)


Autocarul celebrelor formatii Between the Buried and Me si Periphery a luat foc in aceasta dimineata, atunci cand cele doua trupe se aflau pe o autostrada britanica.


Din fericire, nu au fost constatate pagube in ceea ce priveste echipamentul celor doua formatii, iar starea membrilor formatiilor este buna.


Este bine de mentionat faptul ca, acest incendiu izbucnit dis-de-dimineata nu va afecta turneul pe care Between The Buried And Me il vor sustine alaturi de Periphery.


Tour managerul Courtney Warner declara la scurt timp dupa stingerea flacarilor: "In momentul de fata ne aflam in service si asteptam sa fim transportati la un hotel. Un autocar nou este deja pe drum. Nu vom anula niciun concert din cauza acestui incendiu. Tot echipamentul, bagajul, toate lucrurile personale si mai presus de toate, toti oamenii sunt in bine. Totul ok, doar ca mirosim a fum."


Misha Mansoor, chitaristul formatiei Periphery, declara ca "La scurt timp dupa ce-am plecat din Southampton, autocarul nostru a luat foc pe o autostrada. Multumita lui Paul, soferul nostru minunat, lui Jake, care si-a dat seama ca ceva nu miroase a bine, cat si pompierilor care au actionat rapid, suntem cu totii in regula. Daca totul merge bine, toata treaba asta nu o sa ne afecteze turneul. A fost al naibii de urat sa ne trezim in asa fel, haha!"


De asemenea, sunetistul celor de la Periphery declara: "Autocarul nostru a luat foc la 6 dimineata. Nu-i chiar atat de placut sa te trezesti respirand fum intr-un autocar in flacari si dupa sa vezi oameni pe jumatate dezbracati care asteapta ca totul sa se domoleasca intr-un frig incredibil. Toti suntem bine, iar echipamentul este OK. In schimb, toate lucrurile noastre miros ca naiba. Multumim pompierilor pentru ca au actionat in mai putin de 4 minute. Fara ei, cred c-ar fi fost muuult mai multe pagube si am fi pierdut destule lucruri importante!"


Cateva imagini de la incident pot fi urmarite mai jos.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: