Billy Talent: Surprise Surprise (videoclip nou)

de Chaos Lore

Billy Talent: Surprise Surprise (videoclip nou)


Cel mai nou videoclip Billy Talent este cel al noului single, "Surprise Surprise", pe care il puteti urmari mai jos. Piese este extrasa de pe cel mai nou album al canadienilor, "Dead Silence".

Acesta este cel de-al cincilea album al trupei si cel de-al patrulea sub numele de Billy Talent. Materialul a fost lansat pe 11 septembrie prin Warner Bros. Records / Roadrunner. Intregul album a fost facut public pe contul trupei de Soundcloud pe 4 septembrie.

Primul single promovat de pe album a fost "Viking Death March", lansat pe 25 mai 2012, iar cel de-al doilea a fost "Surprise, Surprise", lansat pe 7 august. Billy Talent au lansat si un videoclip pentru "Viking Death March".

"Lucrurile merg foarte bine. Acest album a fost o experienta incredibila pe parcurs. Nu am pus presiune pe noi, nu ne-am stabilit nicio limita sau restrictie fara sens. Dinamica grupului merge bine, iar asta se vede cu siguranta in piese", au spus Billy Talent despre noul material.

Tracklist "Dead Silence":

1. "Lonely Road to Absolution"
2. "Viking Death March"
3. "Surprise Surprise"
4. "Runnin' Across the Tracks"
5. "Love Was Still Around"
6. "Stand Up and Run"
7. "Crooked Minds"
8. "Man Alive!"
9. "Hanging by a Thread"
10. "Cure for the Enemy"
11. "Don't Count on the Wicked"
12. "Show Me the Way"
13. "Swallowed Up by the Ocean"
14. "Dead Silence"500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEADDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook