Poti recupera banii pe biletele cumparate de la Eventim pentru Rock Evolution!

de Bogdan Florut

Poti recupera banii pe biletele cumparate de la Eventim pentru Rock Evolution!


Cei care au cumparat bilete la festivalul Rock Evolution de la Oradea de pe eventim.ro pot sa isi primeasca banii inapoi, potrivit anuntului facut de catre companie.

"Eventim.RO nu este o companie organizatoare de evenimente, din acest motiv , nu are responsabilitatea legala pentru restituirea banilor. Totusi, compania doreste sa asigure siguranta banilor dumneavoastra si va actiona dupa urmatarele proceduri:

In cazul anularii unui eveniment Eventim.Ro va returna clientului suma aferenta pretului inscris pe bilet, fara taxele suplimentare (taxa de livrare, taxa de rezervare sau orice alta taxa).

In cazul in care biletele au fost achizitionate de la unul din partenerii Eventim.ro:

Toate sumele platite prin card de debit sau de credit vor fi returnate in contul din care au fost platite. Pentru a realiza acest lucru trebuie trimis un e-mail la adresa contact@eventim.ro cu urmatorele informatii:
Nume, prenume, order ID-ul.

Pentru modalitatea de plata: transfer bancar, va rugam sa ne contactati in Formularul de contact si sa ne furnizati informatii precum: Nume, Prenume, cont, adresa si CNP, pentru a putea initia procedura de returnare a banilor.

In cazul in care biletele au fost achizitionate de la unul din punctele de vanzare Eventim.RO (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Carturesti si Humanitas) sau de la sediul EVENTIM.RO din strada Polona, nr 15, Sector 1, Bucuresti (langa Parcul Gradina Icoanei).

Va rugam sa returnati biletele la punctul de vanzare de la care le-ati achizitionat. Veti primi contravaloarea lor pe loc, in cash sau prin transfer bancar"

Sursa : http://www.eventim.ro/ro/faqDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook