Black Country Communion lanseaza o noua piesa, Confessor

de Alex Warheart

Black Country Communion lanseaza o noua piesa, Confessor


Grupul anglo-american Black Country Communion se pregateste sa lanseze pe 30 octombrie un nou material discografic, "Afterglow".


Formatia a oferit spre streaming o noua piesa, "Confessor", ce va fi inclusa pe viitorul disc.


"Afterglow" tracklist:


1.Big Train
2.This Is Your Time
3.Midnight Sun
4.Confessor
5.Cry Freedom
6.Afterglow
7.Dandelion
8.The Circle
9.Common Man
10.The Giver
11.Crawl


Glenn Hughes declara ca multe din piesele Black Country Communion sunt compuse de el pentru simplul motiv ca este membrul cu cel mai mult timp liber.


"Imi permit luxul de a-mi lua liber sase luni pentru a compune. Primul album l-am compus in patru saptamani, al doilea disc in patru luni."


"Daca te uiti la programul lui Joe iti dai seama ca omul nici macar nu are timp sa-si stearga nasul. Am ramas cel care pastreaza cheile asa ca imi asum responsabilitatea pentru trupa."


Formatia a lansat in data de 28 februarie primul album live intitulat "Live Over Europe".


Producatorul Kevin Shirley declara: "Am vazut acest proiect drept o adevarata forta a naturii. O forta ce promite prestatii legendare din partea unor adevarati eroi ai muzicii. Planul a fost sa-i ducem acolo unde toata lumea ii poate auzi. Doua albume de studio au construit rapid un repertoriu suficient de mare pentru un concert."

Formula actuala Black Country Communion:


Glenn Hughes (vocal, bas)
Jason Bonham (tobe)
Derek Sherinian(clape)
Joe Bonamassa (chitara, voce)
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: