Glenn Hughes spera la un turneu pentru noul album Black Country Communion

de Buvnitz

Glenn Hughes spera la un turneu pentru noul album Black Country Communion


Black Country Communion pregateste lansarea unui nou album intitulat Afterglow, disponibil in data de 30 noiembrie.

Hughes spera totusi ca albumul sa fie promovat prin concerte: 'In doi ani am inregitrat trei albume si un album live. Am impresia ca am lucrat mai rapid decat Led Zeppelin si cu siguranta mai rapid ca Deep Purple. Cred ca singurul care lanseaza albume mai repede de atat este Joe Bonamassa. Imi pasa? Nu. Insa am nevoie de o pauza. E greu sa compui 10-12 piese de calitate in fiecare an.'

'As vrea sa spun ca vom pleca. Insa daca nu plecam va rog sa nu aratati cu degetul catre mine.'

Afterglow este produs de Kevin Shirley, celebrul producator responsabil pentru albume Led Zeppelin, Iron Maiden, Aerosmith, Journey si The Black Crowes. Shirley a fost cel cu ideea de a pune pe picioare o trupa in care ii gasim pe Hughes si Bonamassa.

Glenn Hughes declara ca multe din piesele Black Country Communion sunt compuse de el pentru simplul motiv ca este membrul cu cel mai mult timp liber.

"Imi permit luxul de a-mi lua liber sase luni pentru a compune. Primul album l-am compus in patru saptamani, al doilea disc in patru luni."
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: