Biografie Black Dahlia MurderBlack Dahlia Murder
The Black Dahlia Murder este o trupa de melodic death/metalcore, din Waterford, Michigan. La momentul actual, ei sunt pe primul loc pe scena muzicala din Detroit. Numele este legat de moartea actritei Elzabeth Short.
Pe data de 18 septembrie, in Oregon, trupa a organizat un concurs in care au participat 5 membri din trupa. Castigatorul a putut alege intre un merchandise pack si o cutie surpriza. A ales cutia cu merchandise, iar cand a deschis cutia surpriza, a descoperit ca inauntru se afla o cantitate considerabila de hot dogs.
Formatia a cantat in 2005 la Ozzfest si a pariticpat in 2006 la turneul Sounds of the Underground. In 2007, au cantat in cadrul Wacken Open Air. Basistul Bart Williams a parasit trupa Today I Wait, pentru a se dedica in totalitate formatiei actuale. Discul Miasma s-a clasat pe locul 118 in Billboard 200. Recent, Pierre Langlois a parasit formatia pentru un mod de viata mai sigur.
In locul lui, a venit Shannon Lucas, fostul tobosar All That Remains. Intre sfarsitul lui 2006 si inceputul lui 2007, site-ul oficial al trupei a disparut, insa Black Dahlia Murder pot fi gasiti pe pagina de Myspace. Noul album, lansat pe 18 septembrie, este intitulat Nocturnal si a debutat pe locul 72 in Billboard 200.

Stil: melodic death metal/metalcore

Componenta:
Trevor Strnad - voce
Brian Eschbach - chitara
John Kempainen - chitara
John Kempainen - chitara
Ryan Williams - bas
Shannon Lucas - tobe

Discografie:
What a Horrible Night to Have a Curse (2001)
A Cold-Blooded Eptapth (2002)
Unhallowed (2003)
Miasma (2005)
Nocturnal (2007)
THE BLACK DAHLIA MURDER
www.myspace.com/blackdahliamurder