Jeff Fabb de la Black Label Society a lansat un nou single intitulat "Hell in the Hallway"

de Cristi Nedelcu

Jeff Fabb de la Black Label Society a lansat un nou single intitulat


Dupa recenta sa lansare „Stealing Souls”, bateristul Black Label Society, Jeff Fabb, revine cu un nou single, intitulat „Hell in the Hallway”.

Fabb a crescut in micul oras Mattituck din Long Island. A inceput sa studieze tobele la varsta de unsprezece ani, in timp ce asculta diverse genuri muzicale si invata din fiecare stil in parte.

De la a sustine spectacole la scoala, pana la infiintarea unei trupe de hardcore in perioada adolescentei, in Long Island, care a sustinut mai multe spectacole in underground, Jeff a evoluat continuu si si-a dorit mai mult de la muzica astfel ca dupa ce a absolvit liceul, Fabb s-a mutat in Los Angeles pentru a face din muzica o reala cariera. Initial acesta raspundea la anunturi si reclame care cautau tobosari (din revista Music Connection). Prima sa trupa mare in care a activat a fost IN THIS MOMENT, formatie cu care Jeff a sustinut turnee si a inregistrat piese pana cand trupa a semnat cu Mercenary Management/Century Media Records in 2006.

Jeff este in momentul de fata tobosar al trupei americane celebre de hevay metal Black Label Society si are si un proiect solo in desfasurare. Luna trecuta, Jeff Fabb si-a lansat albumul solo de debut intitulat „Stealing Souls”.

Ascultati noua sa piesa, extrasa de pe albumul sau solo, mai jos.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: