Black Sabbath - God Is Dead? videoclip


God Is Dead, noul videoclip semnat de Black Sabbath, poate fi urmarit mai jos.

Piesa este extrasa de pe cel mai nou album intitulat 13.

Osbourne, Iommi si Butler au inregistrat discul in Los Angeles alaturi de producatorul Rick Rubin. Printre piesele incluse pe album se numara End Of The Begining, God Is Dead si Epic, precum si o piesa despre uciderea preotilor pedofili (Dear Father).

'Nu poti repeta ce ai facut pana acum, trebuie sa mergi mai departe. E versiunea de acum a ce a fost aum 40 de ani...presupun.' declara Tony Iommi.

Ozzy a declarat in mod repetat ca un nou proiect Black Sabbath ar trebui sa se ridice la standardele primelor albume. 'Daca as avea un album ca Masters Of Reality atunci ar trebui sa fiu nebun sa nu-l inregistrez. Nu vreau sa inregistrez un album doar de dragul vremurilor bune.'

"Vom incepe un turneu la finalul lui aprilie in Noua Zeelanda, apoi Australia, apoi Japonia. In iunie incepe promovarea noului album, iar in iulie si august cantam in State. In octombrie mergem in America de Sud si in Europa in noiembrie si decembrie".

Albumul va fi lansat prin Vertigo/Republic international si marcheaza intoarcerea Black Sabbath la label-ul Vertigo si primul album in acesta formula, de la "Never Say Die" incoace.

Albumul are 68 de minute, cu tot cu piesele bonus.

"Nu poti repeta ce ai facut pana acum, trebuie sa mergi mai departe. E versiunea de acum a ce a fost acum 40 de ani...presupun." declara Tony Iommi.

 

Comenteaza logat cu Facebook

Log In with Facebook
ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook