Black Veil Brides - Revelation (piesa noua)

de Buvnitz

Black Veil Brides - Revelation (piesa noua)


Grupul american Black Veil Brides a lansa un lyric video pentru Revelation, piesa nelansata si inclusa pe viitorul set "Wretched And Divine: The Story Of The Wild Ones (Ultimate Edition)", disponibil pe piata in data de 11 iunie via Lava/Republic Records.

Noua editie include trei piese de arhiva precum si un DVD cu filmul Legion Of The Black. Va exista si un Ultimate BLack Box Edition ce va include Ultimate Edition plus un CD cu artwork special alaturi de trei piese noi, DVD-ul Legion Of The Black, un booklet special dar si multe alte obiecte unicat.

Grafica discului a fost refacuta iar trupa a adaugat o serie de materiale bonus.

Filmul este regizat de Patrick Fogarty si scris de Andy Biersack, Patrick Fogarty si Richard Villa III. Legion Of The Black este povestea vizuala a albumului Wretched And Divine.

Discul a debutat pe continentul american cu 42.000 de unitati vandute si a ajuns pe locul 7 in Billboard 200. Albumul a fost produs de John Feldmann (Papa Roach, The Used, Atreyu) si este un disc concept.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook