Black Veil Brides: "Cei din scena Metal se mananca intre ei de 20 de ani incoace"

de Ana-Maria Gavrila

Black Veil Brides:


Comunitatea Metal nu este tocmai cunoscuta ca fiind binevoitoare si primitoare cand vine vorba de noi membri sau noi tendinte, afirma solistul Black Veil Brides, Andy Biersack, care sustine ca artistii si trupele in general manifesta mai degraba "canibalism" cand vine vorba de a accepta pe cineva din noul val.

Aducand in discutie criticile lui Robb Flynn la adresa albumului celor de la Avenged Sevenfold, Biersack comenteaza: "Se pare ca nimic nu este mai canibalistic decat scena Metal sau Hard Rock. Si oamenii se mai intreaba de ce nu vindem milioane de albume si de ce nu suntem mai recunoscuti decat muzica pop sau oricare alta."

"Cred eu ca este din cauza ca ne mancam de vii unii pe altii de mai bine de 20 de ani", a declarat solistul pentru Artisan News. "Genul in sine, sentimentul ca daca ceva ajunge sa aiba succes, atunci trebuie criticat sever. Sau in cazul celor de la Avenged Sevenfold - cat de ridicol este faptul ca albumul unora dintre noi au ajuns pe locul 1 si cum simte fiecare nevoia sa le transmita cate un mesaj negativ."

Andy Biersack adauga: "Este o adevarata marturie a negativitatii, in opinia mea, din partea comunitatii Metal si Hard Rock. Oamenii nu isi doresc ca lucrurile care lor nu le plac sa aiba succes, precum si acel obicei de a nu acorda unei trupe noi vreo sansa. Pur si simplu asa este."

"Black Album inca se vinde mai bine decat - si nu spun asta pentru ca nu cred ca este un album genial, dar se vinde inca in mai multe exemplare decat oricare alt album lansat de trupe noi in fiecare saptamana. Si nu spun ca noile trupe lanseaza albume la fel de bune ca Black Album, dar sunt de parere ca oamenii nu le acorda din start nicio sansa", a incheiat Black Veil Brides.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook