Blaze Bayley este nerabdator sa ajunga in Romania

de RuXia

Blaze Bayley este nerabdator sa ajunga in Romania


Au mai ramas doar cateva zile, pana cand Blaze Bayley se intoarce in Romania. Solistul este nerabdator sa urce pe scena din Silver Church, pe 23 martie.

"La final de ianuarie am apucat sa imi fac o idee despre cat de asteptat este acest concert, iar acum sunt gata sa ma dezlantui in fata publicului roman”, a spus acesta.

Artistul promite un regal rock, pe masura albumului The King of Metal, in al carui turneu de promovare se afla. Din setlist nu vor lipsi nici piese indragite din repertoriul Iron Maiden, precum “When 2 Worlds Collide”, “Futureal”, “Virus”, “Look for The Truth”, “Man on The Edge”, si “The Clansman.”

Mane va fi anuntata formatia romaneasca ce va concerta in deschidere.

Doar pana joi, 22 martie, se mai pot achizitiona bilete la pretul de 40 lei. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro si www.blt.ro.

In ziua concertului, in locatie, pretul biletelor va fi de 60 lei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook