Blaze Bayley: Multumesc poporului roman pentru zapada

de Buvnitz

Blaze Bayley: Multumesc poporului roman pentru zapada


Blaze Bayley, fostul solist vocal al trupei Iron Maiden a fost vineri dimineaa, invitatul special in studioul Rock FM. Artistul a marturisit ca s-a apucat de Heavy Metal dupa ce a asista la un concert sustinut de Ronnie James Dio.

"Eram la un concert al regretatului Ronnie James Dio, la Birmingham. Era pe scena si canta "Children of the Sea" de Black Sabath. In acel moment, viaa mea s-a schimbat, pentru ca am dorit intotdeauna sa cant. Intotdeauna mi-a placut sa cant, dar atunci am stiut ca trebuie sa cant Metal. La doua saptamani dupa aceea, am inceput sa iau acest lucru in serios si am inceput sa-mi fac propria trupa. Asta a fost, n-a existat punct de intoarcere", a declarat Bayley la Rock FM.

Invitatul a fost incantat de faptul ca a gasit multa zapada in Romania. "Noi nu am avut zapada in Marea Britanie de Craciun, iar acum am intrat in spiritul Craciunului, asa ca vreau sa mulumesc poporului roman si guvernului roman pentru ca mi-au 'furnizat' atata zapada", a glumit el.

Bayley a fost intrebat de un ascultator care sunt piesele preferate din repertoriul Iron Maiden. "The Clansman, Sign of the Cross, Futureal si, cateodata, Fear of the Dark", a declarat artistul.

"Noul meu album se numeste King of Metal si este in lucru in acest moment. Turneul va incepe pe 8 martie, iar albumul va fi lansat pe 20 mai. Va fi cel mai mare turneu european pe care l-am facut vreodata", a spus el.

Blaze Bayley a venit in Romania pentru a inregistra o piesa impreuna cu formatia Trooper. Artistul va reveni in vara noastra pentru a canta, pe 23 martie, in Silver Church si pe 24 martie, in Targoviste.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook