Blaze Bayley: "Regret ca n-am inregistrat un al treilea album alaturi de Iron Maiden"

de Alin Pildner

Blaze Bayley:Blaze Bayley, solistul care i-a tinut locului lui Bruce Dickinson in Iron Maiden, la mijlocul anilor '90, a vorbit recent despre concedierea din legendara trupa.

In momentul in care i s-a adus la cunostinta ca nu mai face parte din Iron Maiden, Blaze lucra de zor la un al treilea album, dupa "The X Factor" si "Virtual XI", o mare parte din materialul muzical adunat pana in acel moment folosindu-l in cariera solo.

"A fost inul dintre cele mai triste momente din viata mea... Scriam versurile si partea melodica a unor noi piese pentru cel de-al treilea disc alaturi de Iron Maiden atunci cand am fost concediat. Asa ca o mare parte din acele idei se regasesc pe "Silicon Messiah" (n.r. albumul solo de debut): 'Stare At The Sun', 'Ghost In The Machine', 'Born As A Stranger', 'The Launch'. "

Mai jos puteti urmari o interpretare aparte a piesei "Futureal", una dintre compozitiile emblematice Iron Maiden ale erei Blaze Bayley. Enjoy!
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: