Concert BLAZE BAYLEY vineri in Silver Church Bucuresti

de Chaos Lore

Concert BLAZE BAYLEY vineri in Silver Church Bucuresti


Vineri, 23 martie, Blaze Bayley se intoarce in Romania. Solistul este nerabdator sa urce pe scena clubului Silver Church din Bucuresti.

"La final de ianuarie am apucat sa imi fac o idee despre cat de asteptat este acest concert, iar acum sunt gata sa ma dezlantui in fata publicului roman”, a spus acesta.

Artistul promite un regal rock, pe masura albumului The King of Metal, in al carui turneu de promovare se afla. Din setlist nu vor lipsi nici piese indragite din repertoriul Iron Maiden, precum “When 2 Worlds Collide”, “Futureal”, “Virus”, “Look for The Truth”, “Man on The Edge”, si “The Clansman.”

Inainte ca fostul solist Iron Maiden faca un show din care nu vor lipsi piese precum „When 2 Worlds Collide”, „Futureal”, „Virus”, „Look for The Truth”, „Man on The Edge”, sau „The Clansman”, atmosfera va fi incalzita de D.B Stroyer Band.

Cantonata in zona rockului alternativ, formatia Incipient canta din anul 2003 si a urcat pe scenele a numeroase evenimente din tara si din capitala. Pentru vineri trupa pregateste “un show dinamic si in forta, in rezonanta cu dispozitia publicului care asteapta intalnire cu Blaze Bayley”.

Biletele costa 70 lei in ziua evenimentului

Concertul lui Blaze Bayley din 23 martie este organizat de Kompas Events si Cavalleria Events.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook