D.B. STROYER BAND va deschide concertul BLAZE BAYLEY din Silver Church

de RuXia

D.B. STROYER BAND va deschide concertul BLAZE BAYLEY din Silver Church


Inainte ca fostul solist Iron Maiden faca un show din care nu vor lipsi piese precum „When 2 Worlds Collide”, „Futureal”, „Virus”, „Look for The Truth”, „Man on The Edge”, sau „The Clansman”, atmosfera va fi incalzita de D.B Stroyer Band.

Formatia italiana se manifesta muzical in zona heavy & hard rock, iar pentru seara de 23 martie promite un show de metal clasic. Doar pana luni, 27 februarie, se mai pot cumpara bilete la acest concert la pretul de 40 lei, adica cu 30% reducere. Promotia a fost initiata chiar la solicitarea lui Blaze Bayley, care isi doreste ca cei care ii indragesc muzica sa fie prezenti la concertul din Silver Church.

Promotia este inca activa in reteaua Biletoo. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro si www.blt.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook