Martisor rock: 30% reducere pentru biletele la BLAZE BAYLEY si T.Rex

de RuXia

Martisor rock: 30% reducere pentru biletele la BLAZE BAYLEY si T.Rex


Luna martisorului vine cu un dar special pentru cei care indragesc rockul: posibilitatea de a cumpara bilete cu 30% mai ieftine pentru concertele Blaze Bayley si T.REX.

Blaze Bayley, fostul solist al formatiei britanice Iron Maiden va canta in Bucuresti pe 23 martie, in clubul Silver Church. Artistul promite un regal rock, pe masura albumului The King of Metal, in al carui turneu de promovare se va afla. Din setlist nu vor lipsi nici piese indragite din repertoriul Iron Maiden, precum “When 2 Worlds Collide”, “Futureal”, “Virus”, “Look for The Truth”, “Man on The Edge”, si “The Clansman. In deschidere va evolua formatia italiana D.B Stroyer Band.

La randul sau, legendara trupa T.Rex, care a facut istorie pe scena glam in anii “70, va oferi un show de senzatie in Hard Rock Cafe pe 29 martie. Potrivit tobarului Paul Fenton: “publicul se simte foarte bine la showurile noastre, pentru ca noi cantam intotdeauna hiturile de locul 1 si 2 scrise de Marc Bolan. Un concert de-al nostru este mereu o mare petrecere.” In deschidere vor canta formatiile Manfellow si QuantiQ.

Promotia se aplica tuturor categoriilor de bilete si va fi valabila, incepand de maine 6 martie pana duminica 11 martie, in reteaua Biletoo. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro si www.blt.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook