Blazzaj a lansat un nou single - Plusunu

de Andreea Gherfi

Blazzaj a lansat un nou single - Plusunu


Vanatoarea nu mai are loc in padure si pe campii, noul areal de vanatoare este acum supermarketul. Vanatorii sunt multi si tot mai iscusiti, ei sunt in permanenta cautare de trofee.

Plusunu este trofeul dorit, plusunu este prada ce se ascunde printre rafturi. Plusunu este o piesa ce descrie doar cateva dintre miile de scenarii posibile aparute in marea vanatoare.

Plusunu e gratis, e free!

Trupa Blazzaj poate fi vazuta live in aceasta vara la: Revolution Festival (3-4 iunie, Timisoara), Jazz in the Park (27 iunie-3 iulie, Cluj-Napoca), Bucovina Rock Castle (18-20 august, Suceava), Zilele Nordului (25-28 august, Darabani).

Urmariti pagina Blazzaj pentru mai multe detalii: http://www.facebook.com/Blazzaj

Calatoria funk a inceput in 1998, cand un grup de muzicieni provenind din diferite genuri muzicale (de la jazz si la muzica clasica, la hardcore) au inventat un dispozitiv complex, plin de dinamism si culoare, alimentat cu explozii de energie, scris in oglinda si citit BLAZZAJ.

Cladiri si masini ce danseaza, ghetouri de aur, oratanii personificate, sarcasm, umor si visare – se regasesc toate in povestile Blazzaj, o trupa in permanenta schimbare, ce aduce cu fiecare aparitie prospetime si energie in peisaj.

Echipajul:

Valentin Potra – tobe

Sergiu Catana - percutie, percutie electronica

Alexandru Pascu - bass

Gabriel Almasi – ghitara, synth

Petrica Ionutescu – trompeta, clape

Lucian Nagy - saxofon, instrumente de suflat

Octavian Horvath - voce

De-a lungul celor 18 ani de activitate muzicala, Blazzaj au urcat pe scena alaturi de Al Jarreau, Al Di Meola, Dandy Warhols, Defunkt, Toy Dolls, Tuba Project, Trigon, Iordache and Friends, Acum, Kumm, Shukar Collective, Parov Stelar si multi altii.

Discografie: Atentie Blazzaj! (1999), Macadam (2003)
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: