Concert BLAZZAJ in Wings Club

de Buvnitz

Concert BLAZZAJ in Wings Club


Blazzaj live @ Wings Club (Mihai Eminescu 127)

Vineri, 23 martie – 21:30

Pret bilet – 20 lei

Sunetele energizante de pe portativele Blazzaj, propulseaza dens si intens, intr-un mod ingenios, spre doze legale de dementa, fericire si ironie.

Dupa deprinderea corecta a miscarilor Blazzaj, sunteti liberi sa va teleportati in universul orwellian al piesei Ograda, a carei coincidenta cu situatia actuala din Romania este pur intamplatoare. Sau nu.

Fondata in 1996 in Timisoara, la initiativa lui Eddie Neumann si Florin Barbu, purtand initial numele de „ FunkinLeFree”, formatia BLAZZAJ se impune printr-un sound plin de energie, culoare si originalitate.

Actualii soldati de funk, Tavi Horvath (voce), Vali Potra (tobe), Petrica Ionutescu (trompeta), Utu Pascu (bass), Horia Crisovan (chitara) si Lucian Nagy (saxofon), desi implicati de-a lungul timpului si in alte proiecte muzicale individuale, iti vor fi calauzele blazzajistice in seara de vineri, 23 martie.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: