Concert Blazzaj la GuerriLIVE

de Chaos Lore

Concert Blazzaj la GuerriLIVE


Blazzaj sunt invitati luni, 21 martie, in studiourile Radio Guerrilla, unde vor canta live in cadrul emisiunii GuerriLIVE Radio Session, pe orange.ro/guerrilive(imagine si sunet).

Luni, 6 septembrie 2010, Radio Guerrilla a lansat proiectul GuerriLIVE Radio Session, o serie de 15 concerte gazduite si transmise in direct din Studiourile Radio Guerrilla.

Radio Guerrilla a fost si ramane principalul promotor - poate singurul din spatiul FM - al noului val din muzica romaneasca de calitate. Nume aparute in trecutul apropiat, difuzate in ultimii ani, fac in acest moment sali pline si au concerte "afara". Data fiind anvergura fenomenului, Radio Guerrilla lanseaza proiectul GuerriLIVE Radio Session - o serie de 15 concerte gazduite si transmise in direct din Studiourile Radio Guerrilla.

Acestea vor concerta in fiecare luni, vreme de o ora, in intervalul orar 19.00-20.00, Maestrul de Ceremonii al evenimentului urmand sa fie Bogdan Serban. La finalul seriei de concerte va fi editata o compilatie care va contine cate o piesa a fiecarei trupe invitate. Seria de cantaria fost deschisa luni, 6 septembrie, de Les Elephants Bizzares.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: