Cronica BLAZZAJ in Laptarie

de Morrison

Cronica BLAZZAJ in Laptarie
Dupa concertul de protest din Piatza Constitutziei la care am participat m-am indreptat frumos spre Laptarie sa urmaresc Blazzaj-ul in actiune. Initial concertul anuntat la ora 22:00 a inceput la 23:00 dar era sambata seara si era de inteles ca populatia se strange mai tarziu. Despre Laptarie ce sa zic, e primul concert la care merg acolo si am simtit ca ma sufoc. Tavanul foarte jos, scena mai mult lunga decat lata, berea cam scumputza, dar na macar suna bine. Despre un concert Blazzaj ar trebui sa se vorbeasca in note muzicale si nu in cuvinte,

Cronica BLAZZAJ in Laptarie

Defapt pana nu veniti la unul mi-e chiar greu sa va descriu cum e lega basul lui Utzu Jungleboy (purta un tricou cu Jungle nu stiu ce) de toba lui Vali Potra si cum Vita se mishca si danseaza de colo colo strecurandu-se printre colegii de trupa dintr-o parte in alta a scenei legandu-si vocea de cea a Cristinei. Si ce mai baga si Horea la chitara (personalizata) lipindu-se de clapa lui Petrica.

Cronica BLAZZAJ in Laptarie

Blazzaj chiar au o piesa care se intituleaza Visul lui Petrica in timpul careia dialogul scenic a fost fascinant. Vita stand rezemat de perete si zambind la Utzu care zambea la Petrica, cel din urma zambind la toata lumea. Citez din Vita: "Aseara Utzu a avut un vis ca dormea la Petrica. Si Petrica visa ca Utzu nu doarme la el".

Cronica BLAZZAJ in Laptarie

Concertul s-a bucurat de prezentza a aproape o suta de oameni si atmosfera a fost exceptionala. Toata lumea dansa si se simtzea bine cu trupa. Marog, are si Vita niste metode interesante de a face lumea sa zambeasca si de-ai mishca din loc. Mi-a placut si acest concert Blazzaj si de-abia ashtept sa-i revad pe 25 noiembrie in Utopia.

MorrisonDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: