Cronica Blazzaj la Utopia

de Morrison

Cronica Blazzaj la Utopia
Ei bine sambata mi-a fost dat sa vad Utopia mai plina ca niciodata. Nu, nu s-a dat bautura moca s-a dat muzica buna in difuzoare. Au cantat BLAZZAJ. Cristina in concediu de marternitate nu a putut veni asa ca vocea feminina a serii pe cateva piese a fost Mara (ZUM). Au invitat chiar un saxofon pe scena, atmosfera creata in piese fiind extraordinara.

A fost un concert de peste 2 ore presarat cu multa voie buna adusa de Vita prin miscarile sale scenice alaturi de muzica vesela ce iesea din toate colturile clubului. Vai si ce voce are Mara si cata energie pozitiva genera cand statea cu microfonul alaturi.


Mara si Vita

Tocmai sositi cu putina intarziere de la Constanta, Blazzaj, desi obositi au inceput cu Armata, apoi cu Exma, au trecut prin Macadam si au iesit la Pensie cerand Mai mult de la public si Faptele au dus ca la urma sa cante Urma.

Suna foarte intersant trupa cu saxofon si speram ca el sa faca parte de acum in colo din line-up-ul stabil al sau. Probabil solutia a fost una de compromis (sau nu?) avand in vedere ca flautul Cristinei era in vacanta :) Desigur, ca la orice concert Blazzaj in fata a atator oameni (s-a mai intamplat doar de doua ori in Viking), publicul cunostea toate versurile si de multe ori constituia un fel de cor al trupei.

Horea Crisovan (chitara) a dat ca de obicei tot ce putea din el si a scos din instrument ca de fiecare data maximum posibil. Interesant a fost ca Urma a fost cantat in setlist-ul de start si nu la bis ca pana acum. Pe Horea il mai putem vedea pe 8 decembrie cand va canta cu BIO tot in Utopia.La Visul lui Petrica, la fel ca si in concertul precedent, Vita ne-a reamintit de Utzu si de faptul ca Petrica visa ca Utzu nu era la el atunci cand visa ca este :D (complicat nu?). S-a cantat si un bis, doar unul pentru ca trupetii erau foarte obositi dupa drumul si concertul de la Constanta.Daca n-ati fost sambata asta la concert, sa va para rau pentru ca pana la primavara nu cred ca mai apucati sa-i vedeti live pe BLAZZAJ. Ei bine, incheiem cronica aici si asteptam mai mult mai mult mai mult (e) piese noi !

Galerie Foto BLAZZAJ - Utopia (25.11.06)

MorrisonDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: