Reduceri la biletele pentru concertul Blind Guardian la Bucuresti

de Buvnitz

Reduceri la biletele pentru concertul Blind Guardian la Bucuresti


Au mai ramas 7 zile in care fanii pot achizitiona bilete speciale la concertul Blind Guardian - Bolthard - White Walls la pretul de 87 lei. Dupa aceasta data biletele vor avea valoarea de 95 lei pana in ziua evenimentului, cand acestea se pot achizitiona la pretul de 110 lei.

Fanii formatiei mai pot achizitiona ultimele bilete VIP (acces concert + sesiune de autografe + afis concert color + CD "MR-SPU" + etc.)

Reamintim ca sub deviza „Unu Mai ROCK”, in data de 1 mai 2011 rockerii din Romania vor sarbatori ziua celor ce muncesc printr-un festival ROCK! Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti. Nu va fi o sarbatoare in care vor defila muncitorii, asa cum cerea traditia, dar cu siguranta va fi una in care vor defila tinerii (si nu numai) imbracati in tinuta specifica rock-ului!

In cadrul acestu eveniment Blind Guardian isi va promova cel mai nou album de studio intitulat "At The Edge Of Time", al 9-lea material discografic, lansat prin Nuclear Blast Rec. la data de 30 iulie 2010.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook