Concerte BLIND SPIRITS si REBORN in Ageless Club

de Chaos Lore

Concerte BLIND SPIRITS si REBORN in Ageless Club


Seri de metal si heavy metal la Ageless Club pe 27 si 28 aprilie!

Trupa Blind Spirits va sustine un concert la Ageless Club, vineri, 27 aprilie 2012, de la ora 21.30. O seara pentru iubitorii heavy metal-ului. In deschidere, trupa Redox. Intrare: 10 lei

Blind Spirits, trupa de heavy metal infiintata in anul 2003, avand componenta actuala din 2009, va sustine acest concert in cadrul turneului national de promovare a primului lor album, intitulat "Trapped Into Reality."
Componenta trupei arata astfel: Razvan Rizea- chitara ritmica, Andrei Costan- chitara solo, Sebastian Bolocan- vocal, Bogdan Grigoras- chitara bass, Gabriel Maria- tobe.


Sambata, 28 aprilie 2012, de la 21.30 va urca pe scena de la Ageless Club trupa Reborn. Infiintata in 2011, la Bucuresti, stilul muzical Reborn este metal cu influente din multe alte stiluri, experienta muzicienilor din trupa spunandu-si desigur cuvantul. Componenta actuala a trupei reuneste muzicieni cu experienta, care au activat in diverse trupe pana la inchegarea formulei Reborn de astazi: Sorinel “Farfui” Ristea – tobe, Florin “Portocala” Criste – chitara, Ovidiu “Ovi” Pircalabu – bass, Andrei “Reactoru’” Timofte – voce. Trupa a avut concerte in mai multe cluburi din Bucuresti si provincie si a participat la festivalurile Posada 2011 si Chopper Academy Summer Fest 2011.

in deschidere, trupa Bravo. Intrare: 10 lei.

Ageless Club, Calea Serban Voda nr. 213 (langa intersectia cu str. Cutitul de Argint, fostul Tehnic Club).



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:






Like us on Facebook