Lansare BLIND SPIRITS in Damage Rock Club

de psi basil

Lansare BLIND SPIRITS in Damage Rock Club


Trupa Blind Spirits este o trupa infiintata in anul 2003 din dragostea pentru metal a catorva instrumentisti tineri. A trecut ca mai toate trupele prin schimbari de atitudine si componenta pana la formula in care se activeaza in prezent cam din anul 2009 (Sebastian Bolocan-vc.; Razvan Rizea- ch.; Andrei Costan- ch.; Bogdan Grigoras- bass; Gabriel Maria- drums).

Este o formatie nu lipsita de performante, cu destui fani la concerte lucru ce demonstreaza ca este o trupa iubita printre trupele din undergorundul metal din Romania. Dupa o cariera concertistica destul de frenetica, timp in care au deschis atat pentru formatii autohtone, cum ar fi TROOPER, cat si pentru trupe straine, cum ar fi HAMMERFALL, iata ca a venit si momentul adevarului!

A venit momentul lansarii primului material discografic de studio! Albumul se intituleaza "TRAPPED INTO REALITY" si strange in el toate priceperea si devotamentul lor pentru metal. Este un album ce se asteapta a fi foarte bine primit de catre public, mai ales de catre fanii trupei care asteapta de mult aparitia acestui material.

Lansarea albumului va avea loc la data de 7 aprilie in Damage Rock Club incepand cu ora 22. Odata cu concertul de lansare debuteaza si turneul de promovare al albumului ce se va desfasura in mai multe orase din tara.

Unul dintre lucruruile cele mai importante din viata trupei pentru anul acesta, in afara de turneul de lansare, il reprezinta participarea la deja celebrul festival ARTMANIA de la Sibiu. Astfel, in seara concertului de lansare la standul de merchandise de unde veti putea achizitiona albumul proaspat lansat sau alte obiecte personalizate veti putea achizitiona si bilete la festivalul ARTMANIA pentru a-i vedea pe BLIND SPIRITS si binenteles celelate formatii ce vor evolua in festival.

Intrare 10 lei.

Rezervari la tel 0765328818 si 0735118598- Damage Rock Club- Calea Victoriei 18-20, Pasajul Vilacrosse.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook