Travis Barker isi face curaj sa urce iar in avion dupa accidentul din 2008

de Chaos Lore

Travis Barker isi face curaj sa urce iar in avion dupa accidentul din 2008


Blink-182 au confirmat ca tobosarul lor, Travis Barker, va insoti trupa la Soundwave Festival care va avea loc in februarie 2013 in Australia.

Barker declarase anterior ca, dupa ce a fost la un pas de moarte in accidentul de avion din 2008, are frica de zbor.

"Este greu sa spun ce ar putea face trupa sau ce potential are, deoarece nu prea pot merge peste tot", declarase tobosarul la un moment dat, dupa care a recunoscut ca isi doreste sa depaseasca aceasta fobie, de dragul copiilor lui.

"Iau in considerare ideea de a ma face praf si a urca intr-un avion spre Australia. Vreau sa trec peste intr-un final. Copiii mei sunt speriati de zbor. Vreau sa ma vada cum trec eu peste aceasta fobie".

Dupa ce promoterul festivalului Soundwave a anuntat ca Blink-182 participa la editia din 2013, acesta a specificat ca Travis va fi prezent la show.

Recent, trupa a anuntat ca lucreaza la un nou album, dupa "Neighborhoods". In timp ce Tom DeLonge se afla in turneu cu cealalta trupa a lui, Angels And Airwaves, Mark Hoppus va scrie cate ceva pentru urmatorul album Blink.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook