Bloodhound Gang interzisi in Rusia

de Ana-Maria Gavrila

Bloodhound Gang interzisi in Rusia


Membrilor Bloodhound Gang li s-a interzis sa participle la un festial din Rusia dupa ce basistul Jared Hasselhoff a folosit steagul tarii intr-un mod nu tocmai cugetat.

In timp ce se aflau pe scena, intr-un concert in Odessa, Ucraina, basistul Bloodhound Gang a luat steagul Rusiei si - dupa ca a spus multimii „Sa nu-i spuneti lui Putin” - a bagat steagul in pantaloni.

Se pare ca inregistrarea facuta de cineva din public a ajuns in atentia oficialilor de la Moscova, care le-au interzis membrilor sa participe la festivalul Kubana, desfasurat in sudul tarii, intre 1 si 7 August. Ministrul Culturii, Vladimir Medinsky, confirma faptul ca membrilor Bloodhound Gang li s-a interzis sa concerteze in Rusia „Bloodhound Gang isi fac bagajele. Idiotii astia nu vor concerta la Kubana”.

Jared Hasselhoff a fost interogat de politie, dar nu i s-a adus inca nicio acuzatie oficiala. Jared Hasselhoff si-a cerut scuze, motivand ca este o traditie Bloodhound Gang ca orice este aruncat pe scena sa ajunga – intr-un fel sau altul – in pantalonii sai. Bloodhound Gang sunt cunoscuti pentru comportamentul lor controversat.

Mai jos puteti urmari inregistrarea facuta de cineva din public:Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: