Basistul Blur ii ataca pe Motley Crue

de Chaos Lore

Basistul Blur ii ataca pe Motley Crue


Alex James, basistul trupei Blur, nu este un fan al Motley Crue: a numit muzica lor "gunoi" iar pe membrii trupei "marionete".

Basistul a respins valoarea muzicala a Motley Crue si a ras de membrii acesteia cu ocazia aparitiei la show-ul TV britanic Richard Bacon's Beer & Pizza Club.

"Nu te-ai distra in Motley Crue pentru ca cea mai distractiv aspect pe care il presupune sa faci parte dintr-o trupa este chiar sa canti muzica", a spus James.

"Daca vrei doar sa fii o marioneta faimoasa, foarte bine, Motley Crue. Dar cel mai frumos lucru de la o trupa e muzica. Iar muzica lor era gunoi, asta era", a mai spus basistul.

Dar James are o placere muzicala vinovata: "Daca Spice Girls ar mai face un turneu as putea sa dansez cu ele. Primul album este incredibil, exact cum trebuie sa fie un album pop. 'Wannabe' este una dintre cele mai bune piese nemuritoare".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: