Blur in studio

de Morrison

Blur in studio
Formatia Blur se afla in prezent in studio, inregistrand noul album. Graham Coxon, chitaristul original al trupei britanice, s-a alaturat recent formatiei pentru inregistrari.

Blur planuiesc sa reediteze albumul Parklife, aparut in 1994.

Bateristul formatiei Blur, Dave Rowntree, a recunoscut ca a fost dependent de cocaina. Artistul spune ca acest lucru s-a petrecut in perioada in care trupa a inregistrat cea mai mare popularitate, si ca, intr-un fel, succesul pe care l-a avut impreuna cu Blur este responsabil pentre faptul ca devenise dependent.

Nu am inceput sa consum droguri pana in 1990, spune el. Pe masura ce toleranta mea fata de aceste substante crestea, incepeam sa consum doze mai mari. Am cerut insa ajutor inainte ca drogurile sa-mi distruga definitiv viata si pana in prezent sunt un membru activ al comunitatii care ajuta dependentii de droguri sa devina persoana normale.

Cel mai important este ca in tot acel timp credeam ca ma comport normal si ca restul lumii a luat-o razna. Pentru majoritatea celor care se drogheaza, viata este ca ruleta ruseasca: poti sa scapi sau poti sa nu, comenteaza bateristul.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: