Blur nu au inceput inca lucrul la noul album

de Chaos Lore

Blur nu au inceput inca lucrul la noul album


Blur vor compune noi materiale dupa o pauza de 6 ani, insa membrii trupei spun ca nu au nimic deja stabilit.

Bateristul Dave Rowntree a declarat: "Tinem legatura, insa nu avem nimic concret si nimic formalizat in legatura cu ce vom face".

Acesta a negat si zvonurile potrivit carora Blur va participa la mai multe festivaluri in vara acestui an. "Nu poti participa la festivaluri sau sa incerci sa faci un turneu mare daca nu ai lansat si niste materiale", a spus Rowntree.

Damon Albarn a declarat ca a purtat discutii cu ceilalti membrii ai trupei Blur pentru o eventuala reunire in ianuarie 2011.

Desi membrii trupei au jurat sa nu mai lanseze vreodata un album dupa ce s-au reunit pentru un turneu in 2009, solistul a recunoscut ca au purtat niste discutii "la scara mica" despre o colaborare in anul ce va veni. "Am vorbit sa facem ceva in ianuarie, ceva mic".

Solistul a anuntat ca va reduce activitatea in trupa Gorillaz, pentru a se ocupa de Blur. "Pun Gorillaz la cutie pentru o vreme. Doar o pun inapoi pe raft", a declarat Albarn de curand.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: