Blur se reunesc in ianuarie?

de Chaos Lore

Blur se reunesc in ianuarie?


Damon Albarn a declarat ca a purtat discutii cu ceilalti membrii ai trupei Blur pentru o eventuala reunire in ianuarie 2011.

Desi membrii trupei au jurat sa nu mai lanseze vreodata un album dupa ce s-au reunit pentru un turneu in 2009, solistul a recunoscut ca au purtat niste discutii "la scara mica" despre o colaborare in anul ce va veni. "Am vorbit sa facem ceva in ianuarie, ceva mic".

Totusi, in acest moment Albarn este ocupat cu actuala sa trupa, Gorillaz, cu care se afla in turneu. Despre cele cinci saptamani petrecute de Gorillaz in turneul american pana acum, solistul declarat: "Nu am mai trait niciodata asa ceva. Sunt cele mai puternice reactii pe care le-am intalnit".

Damon Albarn a adaugat un nou grup in lista sa impresionanta de proiecte. Liderul Gorillaz si Blur a dat nastere unui nou proiect alaturi de basistul Flea (Red Hot Chili Peppers) si tobosarul nigerian Tony Allen (Fela Kuti, The Good, the Bad). 'Este o noua trupa alaturi de Tony Allen si ne ghidam dupa conceptul sau.' declara Albarn.

'De aceasta data il avem pe Flea alaturi de muzicieni africani foarte talentati. Flea are o metoda unica de compozitie si cred ca va iesi ceva interesant.' declara Albarn.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: