Bodark are un nou clip: Ne-ntorc (video)

de Alin Pildner

Bodark are un nou clip: Ne-ntorc (video)
Trupa Bodark continua sa promoveze albumul POT si lanseaza un videoclip nou intr-un moment foarte delicat pentru Romania: alegerea presedintelui.

Piesa "Ne-ntorc" este cea mai "revoltata" piesa de pe album si vorbeste concis despre felul in care deseori suntem ignorati, lasati in ceata intentionat, manipulati, dezinformati, iar noi ne amagim ca vom "schimba tot cu un vot".

Invitati speciali pe aceasta piesa au fost Sergiu Marin (violoncel) si Mihai Tivadar (sintetizatoare aditionale)

Clipul a fost filmat, montat si regizat de echipa Speakaspell Laboratory – Diana Iacomir Veve i erban-Ionu Georgescu (White Walls, The Boy Who Cried Wolf) i poate fi vizionat mai jos.Trupa multumeste pe aceasta cale pentru ajutor - lui Mihai Andrei (Clor Mult – Breathelast, TBWCW) pentru suportul constant, Alexandrei Cuteanu pentru rabdarea de la filmari si Stefaniei Grigorescu.

Albumul de debut - “POT”, este disponibil pe pagina bandcamp http://bodarkband.bandcamp.com i poate fi comandat i in format fizic (CD), printr-un email la band (at) bodark.ro.

Materialul conine 10 piese care imbina elemente din rockul clasic i alternative cu aranjamente moderne i pasaje de sintetizatoare i violoncel.

Un preview amplu al albumului, care reuete sa capteze ambiana si diversitatea muzicii BODARK poate fi vizionat sub forma video la adresa : http://www.youtube.com/watch?v=beg_M2zNVos

Producia albumului a fost realizata de Bodark i colectivul Drop'n'Dirty : inregistrari in studioul Bodark de catre Alex Bacei, mixaj i sintetizatoare adiionale de Mihai Tivadar (MT Sound, Grenoble) i mastering de Attila BrushVox (BrushVox Studio, Bucureti). Designul bookletului a fost conceput de Drago Alexandru (Dalex).

Contact :

http://www.facebook.com/BodarkBand

www.youtube.com/BodarkBand

http://bodarkband.bandcamp.com

www.bodark.ro

Drop'n'Dirty: http://www.facebook.com/DropDirty

Speakaspell: https://www.facebook.com/Speakaspell

Dalex: http://www.facebook.com/Dalex.Design
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook