Bon Jovi fost traficant de droguri

de Morrison

Bon Jovi fost traficant de droguri
Superstarul Jon Bon Jovi a marturisit ca a fost dealer de droguri inainte de a cunoaste celebritatea ca vedeta rock.

Solistul trupei de rock Bon Jovi recunoaste ca a cumparat si a vandut droguri pe vremea cand era doar un adolescent care se zbatea sa reziste in New Jersey.

Jon Bon Jovi a afirmat: "Faceam afaceri cu droguri pe vremea cand eram foarte tanar si m-am maturizat prematur datorita faptului ca eram prea implicat in aceasta afacere. Eram un spirit intreprinzator inca de pe atunci, cand cumparam droguri si ma zbateam sa castig cativa dolari".

Interpretul melodiei "Livin' on a Prayer", a carui formatie a vandut peste 120 milioane de discuri, spune ca, spre deosebire de multe alte staruri ale muzicii rock, experienta cu drogurile din adolescenta l-a ajutat sa nu devina dependent de ele ulterior.

Artistul, in varsta de 45 de ani si tata a patru copii a adaugat: "Ati incercat vreodata sa fumati un joint combinat cu PCP, care va da halucinatii o vara intreaga? Este ingrozitor. Din cauza asta nu am fost niciodata consumator de droguri. Intotdeauna am simtit ca nu am stabilitatea mentala necesara pentru asa ceva".

Ioana Dumitrescu, vedeta.ro
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: