Bon Jovi lanseaza un nou EP - We Weren't Born To Follow

de Morrison

Bon Jovi lanseaza un nou EP - We Weren't Born To Follow

2009 s-a dovedit a fi un an important in cariera legendarei trupe Bon Jovi, iar acum sunt pregatiti sa lanseze We Weren’t Born To Follow, primul single de pe noul album, The Circle, ce va fi disponibil din 10 noiembrie.

We Weren’t Born To Follow a fost scris si co-produs de Jon Bon Jovi si Richie Sambora si produs de John Shanks, care a mai colaborat cu cei de la Bon Jovi si la ultimele albume ale trupei, Have A Nice Day (2005) si Lost Highway (2007).

Have A Nice Day a intrat in istorie aunci cand a debutat pe primul loc inregistrand cele mai mari vanzari intr-o singura saptamana din cariera trupei. Lost Highway a reusit sa depaseasca aceste vanzari, intrand la randu-i direct pe primul loc in topul Billboard.

Bon Jovi se numara printre cele mai mari trupe rock din istorie. Au castigat mai multe premii Grammy, au vandut 120 de milioane de discuri si au sustinut peste 26000 de concerte in 50 de tari in fata a 34 de milioane de fani.

Noul Album, THE CIRCLE va fi disponibil din 10 noiembrie

“We weren’t born to follow, come on get up off your knees
When life is a bitter pill to swallow, you go to hold on to what you believe
Believe that the sun will shine tomorrow, believe that your saints and sinners bleed
We weren’t born to follow, you got to stand up for what you believe…”

(Bon Jovi, We Weren’t Born To Follow)
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: