SculavRock: Bon Jovi, Dark Funeral si Samael

de Morrison

SculavRock: Bon Jovi, Dark Funeral si Samael

Coninuam periplul rock si metalic si astazi (si in fiecare zi pana m-oi plictisi) oferindu-va trei trupe de care sigur stiti. Bon Jovi, Dark Funeral si Samael. Nu uitati, scopul SculavRock e de a demonstra populatiei (in special celei care vine la Rockoteca de vineri din Suburbia), ca exista muzica si dupa Iris si Manowar si ca rockul si metalul inca traiesc si n-au crapat odata cu albumul Metallica din 91.

Incepem cu noul single Bon Jovi intitulat We weren't born to follow extras de pe noul album al baietilor The Circle, album care va fi lansat luna asta adica pe 30 octombrie. Bon Jovi pastreaza trademark-ul care i-a facut celebri asa ca asteptati-va la o piesa (noua totusi) pe felia It`s My Life sau Livin' On A Prayer, adica ceva roachenrol de voie buna si agatat gagici la Rockoteca !

Continuam lectia de azi cu Dark Funeral, blackerii aia norvegieni suedezi (eram cu capu` la Immortal) care ii bat pe Immortal la cur la orice ora (e o parere personala, nu dati cu bata!). Va prezentam noua lor piesa intitulata My Funeral, extrasa de pe albumul Angelus Exuro pro Eternus (18 noiembrie 2009 - Regain Records). Dark Funeral ofera (in sfarsit) o piesa mai melodica, numai buna de dat din cap la Rockoteca, o piesa unde clapa troneaza frumos si dulce imbibata numai bine cu toba si vocea aia de cripta. Videoclipul cica ar fi 18+ (adica nerecomandat minorilor) pentru ca se impusca un schelet in cap. Marfa?

Incheiem lectia de azi cu o trupa de dans si voie buna. Din pacate mare parte din rockeri cunosc doar piesa cu Tronul lui Baphomet, o piesa fantastica pentru dansuri grohaielnice prin cluburi. Vorbim de Samael care astazi ne ofera o piesa marfa daca va place black metalul tras pe casetofon din Norvegia anilor 80. Black Hole, ca de ea vorbim, vine de pe Above, noul material al elvetienilor album lansat pe 6 martie in Europa si pe 7 aprilie in Statele Unite prin Nuclear Blast. Am exagerat la faza cu casetofonul. Black Hole suna superb daca va place black-ul dansant si berea rece. Merge de-o pleata desi linia melodica e destul de rapida (duh!black metal???) si intortocheata.

Atat pentru azi, ne vedem maine !

Morrison
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: